Wie schrijft hier?

Julian de Haan

Toen ik deze blog in 2012 begon, schreef ik regelmatig een blog over sneakers. Sindsdien heb ik gezien dat sommige dingen veranderen over de manier waarop mensen aanpak schoeisel en een aantal van de dingen die ik schreef in die eerste blog. Dus in deze blog, zal ik niet schrijven over sneakers op dezelfde manier die ik vroeger, maar ik zal praten over een aantal van de trends die ik heb gemerkt vanuit dit oogpunt en wat ik zie als de toekomst van dit soort artikel. Om dit te doen, zal ik een kijkje nemen op een heleboel sneakers van een verscheidenheid van schoenen bedrijven die ik niet heb gezien veel artikelen over, maar dat kan veranderen in de toekomst. De eerste schoen in dit bericht is de schoen van Adidas, dat is een vrij traditionele sneakers.

Ik ben geboren in Utrecht en heb er bijna 4 jaar gewoond. Toen ik jong was was ik geobsedeerd door sneakers en ik wilde een schoen fotograaf. In die tijd heb ik ook mode en mode-industrie gestudeerd.

Vandaag ben ik erg enthousiast over mijn werk. Ik ben niet zozeer een schoenfotograaf als een creatieve fotograaf met een interesse in design, mode en kunst. Ik ben nog steeds aan het leren en hard werken om mijn vak te verbeteren en ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe en spannende dingen om te fotograferen. U zult merken dat ik een overvloed aan stijl ideeën en een enorme passie voor mode. Ik hou van mode en ik hou ervan om het te schieten. Ik ben ook een enorme muziekfanaat. Ik hou van hoe muziek heeft mijn leven en mijn kijk op de wereld veranderd. Ik probeer deze twee liefdes altijd te combineren tot iets fris en nieuws.

Met betrekking tot dit bericht, u zien dat ik nog steeds leren en proberen nieuwe dingen, maar op een positieve manier.

Ik heb veel ervaring omdat ik heb gewoond in veel verschillende steden over de hele wereld en hebben een interesse in mode. Ik begon deze blog als een hobby, om mijn ervaringen en gedachten te delen. Ik begon te werken aan het in 2009 en het werd erg populair. Ik begon de blog te verkopen en uiteindelijk verkocht het aan een vriend van mij genaamd Jeroen in 2011. Jeroen was erg geïnteresseerd in bloggen omdat hij ook een fervent schoenmaker en schoenmaker was die door mij werd geïnspireerd om een blog te starten. Dus Jeroen werd mijn redacteur en hoofdredacteur en hij zorgde voor de dagelijkse gang van zaken en hield me op het juiste spoor met mijn werk. Vandaag ben ik blij om de volgende grote mijlpaal van de blog aan te kondigen. Ik ben de lancering van een nieuw deel van de blog genaamd Sneaker Shopping: Een gids voor de beste merken in de wereld. De eerste stap naar dit doel was een grote verandering.

Ik heb altijd al om dit te doen, want ik ben een grote sneaker fan (dat is wat ik doe als ik niet slaap) en ik dacht altijd dat het een interessante manier om deze foto's post. Ik weet zeker dat het een beetje anders dan wat de meeste mensen zouden denken over sneaker bloggen, maar hopelijk zal dit leuk en informatief.

Dit bericht is gewijd aan de verbazingwekkende Nike Air Max 90 "The Dream" die ik vorig jaar herzien. Ik kan niet geloven dat het was de beste sneaker die ik ooit beoordeeld (door een longshot). Ik ben geen expert op het gebied van deze sneakers. Dus ik weet niet wat ik over ze moet zeggen. Ik vind de Air Max 90 geweldig. Het is de beste Air Max in mijn opinie. Het heeft echt een mooi ontwerp en het kleurenpalet is zeer interessant. Het ziet eruit als een vintage sneaker.

Mijn Ebook, die heet "How to Sneaker Test" is gratis beschikbaar op deze blog.

Ik doe sneaker test voor meer dan 7 jaar. In mijn blog deel ik informatie over sneakers, schoenenshoppen en sneakertest en analyse. Ik ben erg gepassioneerd over sneakers en ze hebben mijn leven veranderd. Ik was een sportjournalist in de jaren '80 en ik kan me de tijd herinneren toen je in sneakers rond kon lopen. Ik gebruikte om hoge tops en sneakers te dragen toen ik een tiener was, omdat ze gemakkelijk te dragen en de kwaliteit van de schoen is hoger. Ik was een van de enige mensen die sneakers droegen op een openbare plek. Vandaag de dag, schoenen zijn een heel ander spel. De enige mensen die ze dragen zijn mensen die de mogelijkheid hebben om ze te betalen.